Verkoop, bedrijfsoverdracht, hoe werkt dat?

Laatste update 08 maart 2019 Leestijd: 2 min

“Laat je altijd door een derde partij ondersteunen en leg alles vast”. Dat is de tip die Bart Pols aan iedereen wil meegeven die zijn of haar bedrijf overdraagt en dan met name aan familieleden. Voor iedereen die twijfelt over voortzetting of overdracht van zijn bedrijf, zijn er binnenkort weer de kennissessies ‘stoppen of doorgaan’.

Bart zit in het proces om samen met zijn broer het bedrijf van zijn ouders over te nemen. Lees hierover meer in de komende BOVAGKrant. Heeft u zelf een bedrijf en loopt u vast bij de aanpak van besluiten over bedrijfsbeëindiging , bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername? Veel ondernemers worstelen met dit soort vragen. Daarom organiseert BOVAG een nieuwe reeks kennissessies waarin de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop en bedrijfsbeëindiging aan bod komen.  
 
Wist u dat een bedrijfsbeëindiging ongeveer vijf jaar in beslag neemt? Tijdens de sessie komen theorie én praktijk rondom dit thema aan bod. Wilt u nu alvast wat meer hierover lezen? Kijk dan in ons dossier 'Bedrijfsbeëindiging, bedrijfsoverdracht en bedrijfsovername'. 
 
Dit jaar vinden de sessies plaats op de kantoren van Alfa Accountants en Adviseurs op:  
  • 23 april in Gorinchem (Stephensonweg 1) 
  • 22 mei in Aalsmeer (Witteweg 3) 
  • 15 oktober in Sneek (Oosterom 11) 
  • 13 november in Dodewaard (Edisonring 3) 

Programma 

Het programma ziet er als volg uit: 
18.00 uur: inloop met soep en een broodje 
19.00 uur: welkom door BOVAG 
19.15 uur: het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging door Alfa Consultants gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers 
20.30 uur: vragen 
21.00 uur: afsluitende borrel

Aanmelden voor stoppen of doorgaan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring