5 redenen om naar het BOVAG en KCI Jaarcongres te komen

Laatste update 01 maart 2019 Leestijd: 3 min

Het jaarcongres van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven en KCI trapt het kampeerseizoen af op 1 april. Actuele thema’s, de nieuwe branchecijfers, collega’s ontmoeten, en dat op een energieke locatie: Sportcentrum Papendal. Heeft u zich nog niet aangemeld? We geven u vijf redenen waarom u deze dag niet mag missen!

  1. Krijg als eerste de resultaten uit de Kampeermonitor 2019. Dit onderzoek geeft u een actueel beeld van de kampeermarkt. Wie zijn de kampeerders in Nederland? Kopen zij nieuw of tweedehands, bij een bedrijf of particulier? Hoe populair is huren of delen? Interessante informatie over uw (potentiële) klant!
  2. Hoor meer over belangrijke thema’s voor caravan- en camperbedrijven. Bijvoorbeeld over hoe de toekomst van schadeherstel in de kampeerbranche eruit ziet, hoe we de kwaliteit van het BOVAG-kampeerbedrijven en het keurmerk op peil houden en wat BOVAG doet op het gebied van promotie en belangenbehartiging.
  3. Hoor de toegevoegde waarde van het BOVAG-lidmaatschap. Er zijn diverse producten en diensten waar u gebruik van kunt maken, die u helpen in uw ondernemerschap. Hier hoort u meer over tijdens de verschillende programmaonderdelen.
  4. Krijg een kijkje in uw brein door Paul Smit. Waarom mislukken veel goede voornemens en is veranderingen zo ingewikkeld? Cabaretier, filosoof Paul Smit geeft u een uniek kijkje in uw brein en vertaalt dit naar de praktijk van uw bedrijf. Hij stipt daarbij onderwerpen als samenwerking, cultuur en beïnvloeding aan. Naast hilarisch ook leerzaam!
  5. Ontmoet collega’s uit de branche. Het programma staat vol relevante thema’s voor caravan- en camperbedrijven maar daarnaast is het natuurlijk het uitgelezen moment om collega-ondernemers te ontmoeten, ideeën te delen en ervaringen uit te wisselen. Daar is dus volop tijd voor op 1 april.

Meld u aan!

Op 1 april bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom in Sportcentrum Papendal, waar het programma om 14.30 uur gezamenlijk met KCI wordt afgetrapt. Na een energiek BOVAG-programma komt iedereen weer bij elkaar voor een gezamenlijke afsluiting met slotspreker Paul Smit. Om 18.45 uur staat het diner klaar en is er volop tijd om na te praten.

Meld u direct aan

Lees meer over het programma
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring