Plannen voor outlet KCJ van de baan!

Laatste update 28 juni 2019 Leestijd: 2 min

Het plan om overjarige modellen in de vorm van een outlet aan te bieden op KCJ 2019 is van de baan. Dat heeft de beursorganisatie op donderdag 27 juni aan BOVAG laten weten.

Zoals eerder gecommuniceerd, maakte het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven zich zorgen over de voorgenomen plannen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs om tijdens de 2019-editie een outlet in te richten. Het zou hierbij gaan om het aanbieden van overjarige modellen. Het bestuur heeft deze zorgen op verschillende manieren gedeeld met KCI en de beursorganisatie. Daarmee is gehoor gegeven aan het verzoek van leden die ook hun zorgen over de genoemde plannen bij BOVAG hebben geuit.

De afgelopen maanden heeft BOVAG hierover meerdere gesprekken gevoerd. Op 27 juni ontvingen we het positieve bericht dat de beursorganisatie de plannen heeft ingetrokken. BOVAG is blij met deze uitkomst en blijft in de toekomst graag betrokken bij verbeterplannen voor de KCJ, zodat we van de beurs een evenement maken waar de hele kampeerbranche van meeprofiteert.

Meer nieuwsberichten over dit onderwerp


Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring