Jean-Paul Borsten herbenoemd tot voorzitter BOVAG Revisiebedrijven

Laatste update 25 juni 2019 Leestijd: 2 min

Jean-Paul Borsten is unaniem herbenoemd als voorzitter van BOVAG Revisiebedrijven tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 juni 2019. Borsten werd benoemd voor een derde en laatste termijn die conform de statuten nog maximaal twee jaar duurt. Jeroen Eeuwijk is herkozen als bestuurslid voor een tweede periode van vier jaar. Tijdens de ALV is afscheid genomen van bestuursleden Aart Koning en Hans Gerrits, omdat hun maximale zittingstermijn afliep. Zij zijn hartelijk bedankt voor hun inzet voor het bestuur de afgelopen jaren.

De afdeling BOVAG Revisiebedrijven gaat werken met een kleiner bestuur en werkgroepen voor specifieke onderwerpen. Dit nieuwe bestuursmodel is gepresenteerd tijdens de ALV op 28 juni vorig jaar. Revisieleden hebben hier positief op gereageerd en de plannen zijn verder uitgerold. De wijzigingen zijn geleidelijk doorgevoerd en zijn nu afgerond nu de termijn van twee bestuursleden afliepen. Deze functies worden niet opnieuw ingevuld.  

Het bestuur bestaat nu uit Jean-Paul Borsten (Motorenfabriek De Sutter, Zevenhuizen) en Jeroen Eeuwijk (Koninklijke Van Twist, Dordrecht).

Hans.jpgAart.jpg
Branchemanager Hannie Tak bedankt Hans Gerrits en Aart Koning voor hun jarenlange inzet in het bestuur van BOVAG Revisiebedrijven.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring