Even voorstellen: Mark Droogh, accountmanager van viaBOVAG.nl

Laatste update 05 juni 2019 Leestijd: 2 min

Mark Droogh werkt sinds zeven jaar in de buitendienst van Bovemij. Voorheen ging hij voor bij BOVAG-bedrijven langs voor verzekeringen en financieringen, sinds een jaar is viaBOVAG.nl de primaire reden van zijn bezoek. Vanuit zijn coördinerende rol is Droogh daarnaast steeds vaker in Bunnik bij de rest van het viaBOVAG.nl-team, waardoor hij de connector is tussen bedrijven én viaBOVAG.nl. Droogh komt uit Aalsmeer, is getrouwd en heeft drie kinderen.

Vanuit zijn functie heeft Mark Droogh veel contacten met zowel kleine als grote BOVAG-bedrijven. Nu viaBOVAG.nl bijna een jaar bestaat gaat relatiemanagement een steeds belangrijker rol innemen. Hij komt bij bijvoorbeeld grotere dealerholdings over de vloer, om te horen waar zij tegenaan lopen. “Ik neem dit weer terug mee naar viaBOVAG.nl-team. Daar zie ik steeds vaker de effecten van. Zo kunnen we elkaar versterken.”

Goede ontwikkelingen

Mark heeft ook regelmatig contact met nieuwe deelnemers. De meicampagne van viaBOVAG.nl werpt zijn vruchten af. “BOVAG-leden die in het begin niet wilden instappen, bellen me nu op dat ze toch geïnteresseerd zijn. De website is groter geworden dan ze dachten. Op termijn wordt viaBOVAG.nl steeds meer een mobiliteitsplatform, met ook andere voertuigen en financieringen. Een goede ontwikkeling, dan kan men er echt niet meer omheen.”

Contact

Mocht u Mark een vraag over viaBOVAG.nl willen voorleggen, neem dan contact op mark.droogh@viabovag.nl. Voor vragen/problemen met viaBOVAG.nl kunt u natuurlijk ook contact opnemen via (020) 549 39 50 of autobedrijven@viabovag.nl.

Klik hier voor al het nieuws over viaBOVAG.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring