BOVAG haalt banden aan met garageformules en grossiers

Laatste update 21 juni 2019 Leestijd: 2 min

In het BOVAGhuis vond deze maand voor de derde keer het netwerkdiner van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven plaats. Daar werden op informele wijze de banden aangehaald met garageconcepten en grossiers. Ook RAI Aftermarket, RDC en Bovemij waren daarbij. Bertho Eckhardt en Gerard ten Buuren van BOVAG praatten de aanwezigen bij over actuele onderwerpen, zoals het Klimaatakkoord en de franchisewet.

Algemeen voorzitter Bertho Eckhardt gaf tijdens het netwerkdiner een kijkje in de lobbykeuken en vertelde over ontwikkelingen waar BOVAG bij betrokken is, zoals het Klimaatakkoord en het Deltaplan Mobiliteit.

Gerard ten Buuren, afdelingsvoorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, gaf daarnaast aandacht aan de franchisewet, die ook de garageformules raken en waar BOVAG actief voor lobbyt. Hij gaf ook uitleg over wat BOVAG is en doet, bijvoorbeeld rondom pass-thru en technische informatie, wat BOVAG samen met partners aan het oppakken is. Natuurlijk passeerde viaBOVAG.nl ook de revue. Ten Buuren benadrukte de gezamenlijke belangen van BOVAG en garageformules en grossiers en benadrukte daarbij het belang van een goede onderlinge samenwerking.

“Heel bijzonder om in een intieme setting belangrijke branchecollega’s te ontmoeten en dan ook de tijd hebben om elkaar echt te kunnen spreken, dat gebeurt eigenlijk nergens anders. Dat is de reden dat ik er volgend jaar zeker weer bij zal zijn.” Vishal Durgaram, voorzitter stichting Vakgarage

“Het was wederom bijzonder interessant om te netwerken met gelijkgestemden uit de branche vanuit verschillende disciplines met garageformules als verbindende factor. De compactheid en informele setting maakt deze bijeenkomst uniek en waardevol.” Arjan Huesken, Manager Marketing PartsPoint

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring