Veel kennis en inspiratie tijdens Jaarcongres Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 18 juli 2019 Leestijd: 3 min

Informatie, inspiratie, praktijkvoorbeelden en netwerken. Dat zijn de hoofdingrediënten van het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 8 oktober in congrescentrum NBC in Nieuwegein. Deelnemers kunnen uit maar liefst 17 sessies kiezen om kennis en inspiratie op te doen voor inzichten in en ondersteuning van het dagelijks ondernemen. BOVAG-leden die voor 1 september aanmelden, maken kans op het boek ‘sales vanuit je hart’.

Ondernemers nemen dagelijks grote en kleine beslissingen voor en over hun bedrijf. Aan een gedegen besluit of goed beleid ligt betrouwbare informatie, advies en inspiratie ten grondslag. Het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven heeft daarom dit jaar maar liefst 17 sessies om uit te kiezen met 17 verschillende onderwerpen. Voorzitter Gerard van Buuren van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en BNR-presentator Maarten Bouwhuis nemen de aanwezigen mee door het programma. Een programma waarin bijvoorbeeld Richard van Kray, schrijver van het boek ‘Sales vanuit je hart’ spreekt over ‘constructief confronteren’. Waar Egbert Jan van Bel van het boek ‘Kloteklanten 3.0’ uitleg geeft over klantkennis en organisatiepsycholoog Kjell Lutz een boekje opendoet over keuzes maken.

Uitleg, dialoog en inspirerende sprekers

Daarnaast zijn er praktische sessies over bijvoorbeeld hoe u meer verdient aan de verkoop van een auto, hoe u uw showroom beter laat aansluiten op de toekomst of hoe het digitale serviceboekje werkt. Liever in kleine setting in gesprek met een specialist? Dan zijn er de dialoogsessies over bijvoorbeeld BOVAG, Brandstof, RDW of opleidingen. In het plenaire avondprogramma spreken naast Gerard ten Buuren ook Erben Wennenmars en Rob Harmeling over de hordes die zij in hun carrière moesten nemen en vertelt Olaf Gietelink van TomTom het pad dat het bedrijf bewandelt te midden van alle nieuwe technologie in auto’s.

Het jaarcongres start om 14.45 uur, de eerste plenaire sessie is om 15.30 uur en om 16.30 uur begint de eerste ronde. BOVAG snapt dat het werk gewoon doorgaat voor zijn leden en daarom bepalen deelnemers zelf wanneer ze aanhaken en welke programma-onderdelen zij willen bezoeken.


Volledig programma en aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring