Inschrijving opleiding G607 gaskeuring geopend

Laatste update 18 juli 2019 Leestijd: 3 min

BOVAG en Gimeg organiseren op 29 en 30 oktober opnieuw de opleiding G607 gaskeuring. De officiële uitnodiging ontvangt u maandag per mail, maar geïnteresseerden kunnen zichzelf of hun monteurs nu al inschrijven. Kampeerders worden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk in toenemende mate geconfronteerd met campinghouders die een G607-keurmerk op het kampeermiddel verplicht stellen. Wilt u deze klanten ook kunnen bedienen? Meld uzelf of uw monteur(s) dan snel aan!

De opleiding bestaat uit twee dagen en wordt afgesloten met een examen. Na het behalen van het examen zijn de monteurs gecertificeerd om de G607 gaskeuring uit te voeren. Het certificaat is vijf jaar geldig en kan voor een nieuwe periode van vijf jaar verlengd worden door het volgen van een herhalingscursus. Daarnaast krijgt het bedrijf een klantnummer van het DVFG (Deutscher Verband Flüssiggas), waarmee de formulieren en stickers voor de keuring besteld kunnen worden. Bovendien maakt de certificering het mogelijk om ook Duitse caravans en campers te onderhouden.

Over de opleiding

De opleiding is in het Duits, het examen (meerkeuzevragen) in het Nederlands. Medewerkers van Gimeg zijn aanwezig om eventuele onduidelijkheden te vertalen naar het Nederlands. De kosten voor de opleiding, het examen en het lesmateriaal bedragen € 500,- per persoon exclusief btw. Het is mogelijk om per caravan- en camperbedrijf twee monteurs in te schrijven, bekendheid met de Duitse taal is een voordeel. Alleen bij een totaal van minimaal 35 aanmeldingen kan de opleiding doorgaan. De tweedaagse opleiding vindt plaats op 29 en 30 oktober 2019, van 8:30 tot 17:00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik.

Facturatie

Via onderstaande link kunt u uw monteur(s) inschrijven. Daarna ontvangt u een factuur van Gimeg. Pas na betaling van deze factuur is de inschrijving definitief. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Uiterlijk een week voorafgaand aan de opleiding ontvangt de deelnemer het lesmateriaal met het verzoek deze vooraf door te nemen.

Herkansen?

Heeft u deze opleiding al eens gevolgd, maar bent u niet geslaagd? Herkansen kan ook dit najaar. Wilt u herkansen, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar caravancamper@bovag.nl.

Meld u hier direct aan

N.B. Maandag ontvangt u een persoonlijke uitnodiging in de mailbox, waarbij uw gegevens bij het aanmelden automatisch worden ingevuld. Met bovenstaande knop is aanmelden ook mogelijk, maar dan moet u zelf uw gegevens invullen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring