Succesvolle deelname van DCR op InterClassics 2019

Laatste update 25 januari 2019 Leestijd: 2 min

De BOVAG Dutch Car Restorers waren dit jaar weer prominent aanwezig op de InterClassics oldtimerbeurs in Maastricht. Een team van DCR-leden verzorgde demonstraties en presentaties waarmee zij het vakmanschap toonden. Denk aan de restauratie van de carrosserie, techniek en interieur. DCR was dit jaar voor de tweede keer onder de BOVAG-vlag op InterClassics, met een ruime stand van 160 m2. In totaal trok de beurs van 10 t/m 13 januari 33.257 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Op de stand stonden een volledig gerestaureerde Packard Twelve Touring uit 1934 en een Bentley Derby uit 1935. Consumenten lieten tijdens de beurs duidelijk merken dat ze een betrouwbaar adres zoeken voor de (deel)restauratie van hun klassieker. BOVAG DCR speelde goed in op deze behoefte. De goodiebags die werden uitgedeeld bij de stand vonden gretig aftrek. Daarin zat onder meer een DCR-sleutelhanger, klassiekermagazines en ansichtkaarten.

Voorafgaand aan de beurs was er een Algemene Ledenvergadering van BOVAG DCR, waarin de leden werden bijgepraat over het afgelopen jaar en de plannen voor 2019.

DCR1.jpg

DCR2.jpg

DCR3.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring