Heeft u RODI al ingevuld? Dit kan tot 14 januari

Laatste update 10 januari 2019 Leestijd: 2 min

Wilt u dat uw stem wordt meegenomen tijdens besprekingen met de importeurs? Wacht dan niet langer! Maandag 14 januari is de laatste dag dat u RODI kunt invullen. Meedoen kost slechts tussen de 10 en 15 minuten van uw tijd.

De uitkomsten van RODI worden net als vorig jaar samengevat in een (digitaal) rapport dat vanaf half maart voor u beschikbaar is. Met deze resultaten kan uw dealervereniging in gesprek gaan met de importeur met als doel om de samenwerking tussen dealers en importeurs verder te verbeteren.

Uw stem telt! Hoe meer autodealers RODI invullen, des te sterker BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken staan. Uw input is dus erg belangrijk! Heeft u RODI nog niet ingevuld? Doet u dit dan uiterlijk maandag 14 januari.

De link naar het onderzoek heeft u op 29 november 2018 in uw mailbox ontvangen. Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen? U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring