Uitnodiging jaarcongres: Heeft u ‘m al gezien?

Laatste update 15 februari 2019 Leestijd: 3 min

De uitnodiging voor het BOVAG en KCI Jaarcongres is donderdag bij u op de mat gevallen. BOVAG nodigt u van harte uit voor hét event van de branche, dat op 1 april 2019 in Sportcentrum Papendal het kampeerseizoen officieel aftrapt. Die dag staat de praktijk van kampeerbedrijven centraal, met onderwerpen zoals schade, personeel en kwaliteit. Nieuwsgierig? Bekijk het gehele programma online en zorg dat u erbij bent!

Het seizoen voor caravan- en camperbedrijven is op 1 april dan natuurlijk allang gestart. Maar kamperend Nederland staat nog in de startblokken om er weer met de caravan, camper of vouwwagen op uit te gaan. Dankzij de BOVAG-kampeerbedrijven wordt deze reis zorgeloos, goed voorbereid én veilig. U helpt kampeerders zorgeloos op weg en wij, BOVAG, zorgen voor de juiste randvoorwaarden. Hoe het BOVAG-netwerk u een handje helpt bij de praktijk van vandaag en de uitdagingen van morgen? Dat vertellen we op 1 april. Begin het kampeerseizoen helemaal in vorm en wees bij de seizoensaftrap in Sportcentrum Papendam. Of u nu dealer bent of een universeel kampeerbedrijf heeft, we garanderen u een informatief en boeiend programma dat u niet wilt missen..

De oranje bank

Tijdens het BOVAG-programma staat de grote oranje bank op het podium centraal, waarop diverse sprekers plaatsnemen om u over actuele onderwerpen bij te praten. Hoe ziet bijvoorbeeld de toekomst van de schadeherstel eruit? Wat kunt u doen om personeel te binden  en te behouden? En hoe houden we de kwaliteit van kampeerbedrijven op het juiste peil? Ook presenteren wij op 1 april de resultaten uit de Kampeermonitor 2019 en geeft filosoof en cabaretier Paul Smit een verrassend kijkje in ons brein.

Programma

Op 1 april bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom in Sportcentrum Papendal, waar het programma om 14.30 uur gezamenlijk met KCI wordt afgetrapt. Na een energiek BOVAG-programma komt iedereen bij elkaar voor een gezamenlijke afsluiting met slotspreker Paul Smit. Om 18.45 uur staat het diner klaar en is er volop tijd om na te praten.

Klik hier voor het gehele programma

Klik hier om u direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring