BOVAG Privacy Game: twee vliegen in één klap

Laatste update 22 februari 2019 Leestijd: 2 min

De Autoriteit Persoonsgegevens gaat dit jaar strenger controleren op het naleven van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als u uw privacybeleid nog niet op orde heeft, loopt u het risico om een boete te krijgen. Zorg dus dat uw bedrijfsprocessen in orde zijn, maar ook dat uw personeel weet hoe ze veilig om moeten gaan met persoonsgegevens. De BOVAG Privacy Game kan u daarbij helpen. Deze game leert uw medewerkers op een laagdrempelige manier en in quizvorm alles over de AVG. Én als werkgever toont u daarmee aan dat uw personeel voldoende basiskennis heeft over de privacywet. Oftewel, twee vliegen in één klap!

Vijf voordelen van de game:

  1. Medewerkers krijgen op een laagdrempelige manier en spelenderwijs basiskennis over AVG. Ze leren hoe ze veilig omgaan met persoonsgegevens en wat ze moeten doen in lastige situaties.
  2. Medewerkers kunnen de game op een computer of hun eigen telefoon spelen, op een zelfgekozen moment en in een zelfgekozen tempo.
  3. In het dashboard ziet u als werkgever hoe ver uw medewerkers zijn met de game en welk niveau ze hebben.
  4. U toont aan dat u uw werknemers voldoende heeft geïnformeerd over de privacywet.
  5. Het gebruik van de game voor twaalf maanden kost slechts € 7,50 per medewerker.
Meer informatie over de BOVAG Privacy Game

Meer over privacy

Naast de game heeft BOVAG ook een privacytool, speciaal gericht op mobiliteitsondernemers. Deze tool loodst u in zestien stappen door de privacywet. Per stap wordt de wet in heldere taal toegelicht, voorzien van korte filmpjes met uitleg. Gebruik van de privacytool is tot 1 mei 2019 gratis. Daarna wordt er een kleine vergoeding gevraagd van € 60,- per jaar of van € 15,- per kwartaal (exclusief btw en via automatische incasso). Alles over het onderwerp privacy vindt u op mijn.bovag.nl/privacy.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring