BOVAG-accountadviseurs voor Schadeherstelbedrijven

Laatste update 20 februari 2019 Leestijd: 2 min

Alle bij BOVAG aangesloten schadeherstelbedrijven hebben sinds kort ook een eigen BOVAG-accountadviseur. Nog voor de zomer brengen de adviseurs een bezoek aan alle schadeherstelbedrijven in hun regio. Vorige week hebben alle leden van BOVAG Schadeherstelbedrijven een postkaart ontvang met daarop de rayonverdeling van het accountadviseursteam.

De BOVAG-accountadviseurs staan dagelijks voor hun leden klaar. Zij kunnen u niet alleen vertellen welke diensten en producten van BOVAG en BOVAG-dochters voor u interessant zijn maar zij kunnen ook een sparringpartner zijn als u bijvoorbeeld stoeit met vraagstukken rondom de toekomst van uw bedrijf. De adviseur heeft veel expertise en een uitgebreide kennis van de mobiliteitsbranche. De accountadviseur is bereikbaar via mail of telefoon en komt graag bij BOVAG-leden langs. Kijk hier voor een overzicht van accountadviseurs per regio.
 
Naast de accountadviseurs staat ook BOVAG Ledenadvies dagelijks voor u klaar. Heeft u een vraag over arbeidsrecht, personeel, cao, milieu, fiscale of andere juridische zaken? Neem dan contact op met de juristen van BOVAG Ledenadvies via (030) 65 95 300 of via de mail.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring