Transparantie en verbinding op BOVAG-bijeenkomst voor ruitschadeherstellers

Laatste update 06 december 2019 Leestijd: 2 min

Het grote nieuws van de bijeenkomst voor ruitschadeherstellers van afgelopen dinsdag 3 december was dat Glasgarant zijn ratingsystematiek gaat veranderen. De verzekeraar gaat de samenwerking met aaneengesloten partijen vernieuwen. Ronnie Wiecherink van Glasgarant kwam dat toelichten aan de 65 BOVAG-leden die naar de bijeenkomst in Bunnik waren gekomen.

Omdat dit nieuws veel BOVAG-leden met een ruitschadeherstelbedrijf raakt, vindt BOVAG het belangrijk dat de veranderingen duidelijk en helder aan ondernemers wordt toegelicht. Even zo belangrijk is het bieden van ruimte aan ondernemers om vragen te stellen over de impact op hun bedrijf. Daar maakten veel leden dankbaar gebruik van. Frank Ruygrok, branchemanager van BOVAG Schadeherstelbedrijven : “We werken aan transparantie in de branche en leggen graag de verbinding tussen partijen in het belang van onze ondernemers. Dat kwam mooi samen tijdens deze bijeenkomst.”

AutoTechRuitschadeherstel-3-dec-2019-zaal.jpg

Daarnaast kregen bezoekers een toelichting op technische veranderingen van herstelopleider AutoTech. Dit gaf inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van ADAS en op de impact van deze technische vooruitgang op het werk van de ruitschadehersteller, vooral als het gaat om kalibratie.
Tot slot praatte Frank Ruygrok iedereen bij over de speerpunten van BOVAG voor ruitschadeherstellers, de lobby die BOVAG heeft gevoerd en over de nieuwe campagne voor 2020.

Documenten

Was u niet in de gelegenheid om erbij te zijn of wilt u alles nog eens teruglezen? Bekijk hieronder de diverse documenten:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring