Prijzenpakket en campagne BOVAG WinterWasWeken

Laatste update 05 december 2019 Leestijd: 2 min

De BOVAG WinterWasWeken gaan op 1 januari van start met ruim 80 deelnemende autowas- en poetsbedrijven. Hun klanten maken de hele maand januari kans op een cheque van 10.000 euro voor een auto naar keuze op viaBOVAG.nl en daarnaast zijn er nog zo’n 70 andere mooie prijzen te winnen.

Naast de grote cheque voor de auto bestaat het prijzenpakket onder andere uit vier stedentrips ter waarde van 750 euro via Tjingo en vier bungalowvakanties bij Center Parcs ter waarde van elk 600 euro. Verder: een dakkoffer, fietsendrager, navigatiesystemen, koffieapparaten, slipcursussen, sleeën, reisspelletjes, waardebonnen voor sportartikelen en entreekaarten voor skibaan De Uithof, schaatsbaan Flevonice en Plopsa Indoor. In totaal zijn er maar liefst 70 prijzen te winnen, zolang de klant maar zijn unieke wincode online verzilvert en zijn gegevens daar achter laat. De wincode staat op de kanskaart die elke klant tijdens de BOVAG WinterWasWeken bij een deelnemend bedrijf krijgt uitgereikt. Het betreffende bedrijf ontvangt na afloop van de actie de contactgegevens van alle klanten die een code hebben ingevoerd en mag deze desgewenst nogmaals benaderen voor een volgende actie of aanbieding. Iedereen die zijn code online invoert, ontvangt sowieso een gratis tweede kaartje voor een dagje uit.

Honderden radiospotjes

BOVAG brengt de WinterWasWeken in januari onder andere via een grote reclamecampagne op landelijke radiozenders onder de aandacht. Daarbij is gekozen voor het Talpa-netwerk van John de Mol. Er zullen honderden spotjes worden uitgezonden op de populaire stations Radio538, Slam FM, 100% NL, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en Sublime. Daarin wordt de consument opgeroepen zijn auto te laten wassen of poetsen bij de BOVAG-bedrijven die deelnemen aan de WinterWasWeken en voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.winterwasweken.nl die vanaf 1 januari actief is.

Dowload de toolkit

Doet u mee met de WinterWasWeken? Laat dat dan zien met de promotiematerialen uit de toolkit, waaronder een poster, webbanners, een aankondigingsflyer en een voorbeeldpersbericht.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring