Jaarcongres: wat is de impact van elektrificatie op de aanhangwagenbranche?

Laatste update 13 december 2019 Leestijd: 2 min

Rijdt straks iedereen in een elektrische auto, in een auto op waterstof of een andere duurzame brandstof? En hebben die auto’s nog voldoende trekkracht voor een aanhangwagen? Erik Stern, brandstofexpert en branchemanager van BOVAG Tankstations, vertelt u op het jaarcongres van BOVAG Aanhangwagenbedrijven op 27 januari hoe het écht zit. Naast inhoudelijke onderwerpen zoals de nieuwe keuringsmethode en de plannen voor 2020, is er ook volop ruimte om te netwerken op dé branchedag van het jaar. 

In de media lijkt het soms alsof iedereen al een elektrische auto heeft of het punt staat er één te kopen. De aanhangwagenmarkt verandert, maar wat is het genuanceerde en nuchtere verhaal? Tijdens dit programmaonderdeel over de brandstof van de toekomst hoort u meer over de brandstofvisie van BOVAG en kunt u brandstofexpert Erik Stern al uw vragen stellen.

Programma

Op het programma staat verder:
  • Bestuurszaken  
  • Lobby: wat speelde er en wat heeft BOVAG bereikt in de lobby?
  • Publiekscampagne: terugblik op en bereik van de laatste campagne 
  • Nieuwe keuringsmethode: update over invoering nieuwe systeem met periodieke keuringsbegeleiding 
  • Slotspreker: cabaretier en televisiepresentator Rob Urgert

Meld u aan! 

U bent op maandag 27 januari 2020 vanaf 15.00 uur welkom in het BOVAGhuis in Bunnik, dat onlangs is vernieuwd. Het inhoudelijke programma start om 15.30 uur en sluit rond 18.00 uur af met een diner, verzorgd door een heuse BBQ-master. Meld u vandaag nog aan via de onderstaande button, of in de uitnodiging die u per e-mail heeft ontvangen. Als u de digitale uitnodiging gebruikt, is het aanmeldformulier grotendeels al voor u ingevuld.

Klik hier om u direct aan te melden

Klik hier voor het gehele programma
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring