BOVAG ook komend jaar van de partij bij MOTORbeurs Utrecht! Helpt u mee?

Laatste update 11 december 2019 Leestijd: 3 min

BOVAG is op zoek naar instructeurs die tijdens de MOTORbeurs één of meerdere dagen willen helpen om geïnteresseerde bezoekers een eerste onvergetelijke ervaring te geven met de motor en instructie kunnen geven en/of uitleg willen geven over de rijbewijsregels voor A, A1 en A2. Helpt u mee?

BOVAG is al een aantal jaar met 'Try the Bike' aanwezig op de MOTORbeurs. We geven zo’n 400 bezoekers een eerste kennismaking met de motor en geven hen een korte proefles om het gevoel van motorrijden te ervaren. Wegens het grote succes van de afgelopen jaren herhalen wij ook aankomend jaar Try the Bike. Dit jaar zullen we weer op donderdag- en vrijdagavond tot 20.00 uur doorgaan, zodat we nog meer consumenten kennis kunnen laten maken met het motorrijden. Het voornaamste doel is om meer mensen op de motor te krijgen, en dus meer leerlingen in uw rijschool.

Praktische informatie

  • Wat?
Instructie en uitleg aan bezoekers MOTORbeurs 2020 (aan (nog) niet-motorrijders die jij kunt laten zien waarom ze een motoropleiding zouden moeten gaan volgen).
  • Wanneer?
20 februari t/m  23 februari van 09.00 uur tot 18.30 uur LET OP! Op donderdag 20 en vrijdag 21 februari tot 20.00 uur.
  • Waar?
MOTORbeurs in de Jaarbeurs Utrecht
  • Wat heb ik er aan?
Vergroot samen met BOVAG het aantal motorrijders in NL en laat meer mensen het gevoel van motorrijden ervaren. Bovendien krijgen instructeurs een vergoeding per aanwezige dag en worden zij goed verzorgd met voldoende eten en drinken.

Aanmelden?

Stuur dan vóór 17 januari een e-mail naar rijscholen@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring