BOVAG Branchedag: heeft u de uitnodiging al gezien?

Laatste update 20 december 2019 Leestijd: 2 min

De uitnodiging voor de branchedag voor fiets-, scooter- en motorbedrijven is deze week bij u op de mat gevallen. U bent van harte welkom op deze aftrap van het nieuwe jaar, op maandag 20 januari in DeFabrique te Utrecht. Daar hoort u alles over de nieuwste producten en diensten, zoals de BOVAG Leasefiets, adverteren op viaBOVAG.nl voor motorbedrijven en de nieuwe scooteropleidingen. Het thema van de branchedag is POWER UP!, een energy boost voor u en uw bedrijf. Meld u snel aan!  

Op de branchedag kunt u volop nieuwe ideeën opdoen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit twee praktische workshops: Haal meer (rendement) uit je bedrijf, waarbij alle onderdelen aan bod komen die het rendement van je werkplaats bepalen, of Online en offline opvallen met je bedrijf. Hierbij krijgt u concrete inzichten en tips & tools voor de beste klantbeleving. 

De Speld Live

Tussen de programmaonderdelen door is er genoeg ruimte om bij te praten met collega-ondernemers, partners van BOVAG en de BOVAG-medewerkers zelf. Het middagprogramma wordt afgesloten met De Speld LIVE, een satirische nieuwsshow, waar nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo afwisselen. Het programma start om 14.15 uur in DeFabrique in Utrecht, en sluit rond 18.15 uur af met een netwerkdiner. Bekijk het hele programma op mijn.bovag.nl/powerup.

Klik hier om u direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring