Kom ook naar de BOVAG-nabeschouwing van Prinsjesdag op 20 september

Laatste update 01 augustus 2019 Leestijd: 2 min

Prinsjesdag is veelbesproken en veelbetekenend. Maar wat betekenen de jongste plannen van het kabinet voor uw bedrijf, voor uw klanten, voor uw sector? En hoe lopen de hazen eigenlijk in Den Haag? U hoort het u op vrijdag 20 september. Dan organiseert BOVAG ‘Prinsjesdag, de nabeschouwing’ in het BOVAGhuis in Bunnik. Een evenement speciaal voor leden die graag goed geïnformeerd blijven over de gevolgen van het kabinetsbeleid voor de mobiliteitsbranche.

Elke derde dinsdag in september is het Prinsjesdag. Dan presenteert het Kabinet de plannen voor komend jaar. Daarin zal ook de impact van het Klimaatakkoord zichtbaar zijn, waar BOVAG namens u aan tafel zat. In de aanloop naar Prinsjesdag heeft BOVAG in Den Haag gelobbyd op diverse dossiers. Dossiers die de mobiliteitssector raken of de portemonnee van onze klanten. En dossiers die impact hebben op ondernemers, denk aan belastingen, regeldruk en pensioenen. Welke rol had BOVAG in de totstandkoming van het Klimaatakkoord en Prinsjesdag en hoe zijn uw belangen in dit traject behartigd? Wat verandert er specifiek voor ondernemers en DGA’s? Moet er nog wat aan de plannen veranderen. Zo ja, hoe dan? En wat kunt u op dat vlak van BOVAG verwachten?

Als u antwoord wilt op een van deze vragen, of op allemaal, kom dan naar 'Prinsjesdag, de nabeschouwing' op 20 september in het BOVAGhuis. Toplobbyisten, politici, belangenbehartigers en BOVAG-kopstukken duiden en bespreken onder leiding van Maarten Bouwhuis Prinsjesdag en het Klimaatakkoord en leiden u door de Haagse wandelgangen. Het programma start om 10.30 uur en rond om 13.00 uur af met een lunch.

Meer informatie over het programma en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring