Eigen pitstop voor Verstappen-fans bij de grens

Laatste update 30 augustus 2019 Leestijd: 3 min

Vlak voor de Belgische grens organiseerde BOVAG langs de A2 op vrijdag 30 augustus 2019 een pitstop voor alle racefans die op weg waren naar de Grand Prix Formule 1 van Spa Francorchamps. Liefhebbers konden bij verzorgingsplaats Knuvelkes ter hoogte van Eijsden terecht voor een gratis ontbijtje en een prettige onderbreking van hun reis naar het Ardennen-circuit.

Na het succes van Max Verstappen in de laatste races reizen vele tienduizenden Nederlanders af naar België en er werden dan ook lange files verwacht richting Spa. Op de vrijdag rijden de F1-coureurs hun eerste rondes door de Ardennen tijdens de vrije trainingen en het gros van de bezoekers reisde op vrijdagochtend af naar het circuit.

Gratis koffie en ontbijt

De BOVAG F1 Pitstop is een minifestival als opwarmertje voor de Grand Prix en is ingericht langs de A2 op de laatste parkeerplaats voor de Belgische grens. De fans konden er even de benen strekken en ontvingen gratis koffie en een ontbijtje. Ze konden zich zelfs laten masseren, zodat het gezelschap weer fris en monter de reis naar de Ardennen kon vervolgen. In geval van technische problemen stonden BOVAG-monteurs standby, fans konden op de foto in de speciale F1-photobooth en zelf een virtueel rondje racen op een Playstation. Voor de kleinste supporters was er een springkussen in de vorm van een Formule 1-auto en iedereen kreeg een Formule 1-tijdschrift en andere hebbedingen mee. Bij de grote truck was volop officiële merchandise van Max Verstappen verkrijgbaar en Red Bull verzorgde met een DJ de muzikale omlijsting.

De F1 Pitstop duurde van 6.00 tot 13.00 uur en is georganiseerd door BOVAG met medewerking van Red Bull, Verstappen Shop & Travel, 100%NL Media Netwerk, Helden Magazine en Vredestein.

BOVAG in de media:

Video-impressie van de F1 Pitstop in 2018

  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring