ALV BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: hoe werkt de carwash-functie in de nieuwste Mercedes?

Laatste update 16 augustus 2019 Leestijd: 2 min

Nieuwe auto’s zijn van steeds meer gemakken voorzien. Zo heeft de nieuwste Mercedes-Benz GLS een carwash-functie, die het makkelijker maakt om een wasstraat in te rijden. De buitenspiegels worden ingeklapt, de vering neemt de hoogste stand in, etc. De Duits-Nederlandse ingenieur Dieter Blees vertelt u meer over deze innovatie tijdens de Algemene Ledenvergadering van Autowas- en Poetsbedrijven op 18 september in de Kromhouthal in Amsterdam.

Als u ’s ochtends deelneemt aan de Algemene Ledenvergadering, krijgt u vervolgens de rest van de dag gratis toegang tot de beursvloer van Car Wash Show Europe. Daar komt u nog veel meer nieuwe ontwikkelingen en innovaties tegen. Ook heeft u de mogelijkheid om (internationaal) te netwerken.

Programma ALV

De Algemene Ledenvergadering start om 9.30 uur met een kopje koffie en sluit rond 11.30 uur af met een lunch. Naast spreker Dieter Blees staat er een aantal bestuursverkiezingen op het programma, een kennissessie over milieu en veiligheid én u krijgt een toelichting op de BOVAG Schadehandreiking. U gaat gegarandeerd naar huis met nuttige informatie!

Kijk voor het gehele programma en om aan te melden op mijn.bovag.nl/alv18september.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring