Actualiteiten kostprijsberekening en merkerkenningen schadeherstel op branchebarbecue 12 september

Laatste update 15 augustus 2019 Leestijd: 2 min

Direct na de zomervakantie organiseert BOVAG een branchebarbecue voor de schadeherstelbranche, met een informatief tintje. U krijgt op 12 september een update over onderwerpen die actueel en belangrijk zijn voor de sector, zoals de rol van merkerkenningen en de kostprijs van schadeherstel. Natuurlijk is er ook ruimte voor (ruit)schadeherstellers en relaties om te netwerken tijdens de barbecue. Meld u snel aan voor deze bijeenkomst in het BOVAGhuis in Bunnik, want vol is vol!

Wat is de (kost)prijs van schadeherstel? Samen met een groep ondernemers heeft BOVAG een pilot gedaan rondom kostprijsberekening. In de schadeherstelbranche draait het om efficiëntie en productiviteit, dus is de behoefte aan inzicht in cijfers is groot. En het belang van goede branchecijfers neemt alleen maar toe als we kijken naar ontwikkelingen in de branche en de veranderingen die (nu al) op ons afkomen. BOVAG wil dit collectief oppakken, maar dan wel samen met ondernemers. Hoe? Dat hoort u op 12 september!

Verder staat er op het programma:

  • Nut en noodzaak van merkerkenningen: na het eerste BOVAG-onderzoek naar het sentiment rondom merkerkenning heeft BOVAG een nieuw onderzoek gedaan naar hoe de verschillende erkenningen zich tot elkaar verhouden. Op 12 september hoort u de analyse en vervolgstappen.
  • Wat deed en doet BOVAG dit jaar voor u? Naast de onderzoeken die BOVAG deed naar de toekomst van de branche en de impact van ADAS, gebeurde er afgelopen jaar veel op PR- en lobbygebied. Hoor hoe BOVAG uw belangen behartigt op grote en kleinere schaal én wat er dit najaar op de planning staat.

Programmatijden:

  • 16:30 uur  Inloop en ontvangst
  • 17:00 uur Aanvang programma
  • 18:30 uur Afsluiting en barbecue
Trap het najaarsseizoen goed af en kom ook naar de BOVAG Branchebarbecue!

Klik hier om u direct aan te melden

Meer informatie over het programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring