OOMT helpt werkgevers bij het binden en boeien van personeel

Laatste update 26 april 2019 Leestijd: 2 min

Goed gekwalificeerd (technisch) personeel is lastig te vinden. Dus is het belangrijk om zuinig te zijn op de medewerkers die nu voor u werken. Goed werkgeverschap zorgt niet alleen voor meer loyaliteit, maar ook voor meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Op 1 april sprak Joyce Verkerk op het jaarcongres in Papendal over de programma’s die OOMT aanbiedt om BOVAG-leden te helpen bij het binden en boeien van personeel.

Gratis voor BOVAG-leden

OOMT heeft drie programma’s die caravan- en camperbedrijven gratis kunnen afnemen: Escape Room, Magazine Cover en Automotive Got Talent. Ook kunnen BOVAG-leden kosteloos een BOVAG-loopbaancoach inschakelen, die helpen meedenken over opleiding en ontwikkeling van zowel werkgevers als werknemers. Meer weten? Klik hieronder op de OOMT-producten voor meer informatie.
 

OOMT-programma, specifiek voor kleine deelbranches

BOVAG werkt samen met OOMT en Innovam aan een nieuw, aanvullend programma voor kleinere deelbranches in de mobiliteitssector. Bijvoorbeeld als het gaat om instroom, vakopleidingen en young management-trainingen. Om de behoefte van de branche in kaart te brengen, gaat OOMT in gesprek met vijftien BOVAG-bedrijven. Voor caravan- en camperbedrijven heeft BOVAG inmiddels de nodige input aangeleverd, waarmee ook een plan voor de kampeerbranche wordt gemaakt. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring