Najaar met veel activiteiten voor BOVAG Rijscholen

Laatste update 21 september 2018 Leestijd: 3 min

De BOVAG-agenda voor het najaar van 2018 is rijkelijk gevuld met activiteiten die van meerwaarde zijn voor u als lid van BOVAG Rijscholen.

Vier in het oog springende bijeenkomsten willen wij graag alvast bij u onder de aandacht brengen:   

  • 17 oktober: kennissessie 'Stoppen of doorgaan?' (Hoogeveen)
  • 14 november: kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’ (Gorinchem)  

  • 20 november: bijeenkomst ‘Denk vooruit. Denk digitaal. 

  • 3 december: boeiend en interactief jaarcongres BOVAG Rijscholen, voor kennisdeling en interactie deels samen met ondernemers van de afdelingen BOVAG Aanhangwagenbedrijven en BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven 

Tijdens de kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’, in samenwerking met Alfa Accountants, worden de belangrijkste stappen van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging belicht, onder andere door ondernemers die hun ervaringen met de deelnemers delen. Deze avondsessie wordt gehouden op 17 oktober 2018 in Hoogeveen en op 14 november 2018 in Gorinchem. Bent u met deze vraag bezig en wilt u weten of deze workshop iets voor u is? Klik dan hier voor meer informatie.  

Net voor het jaarcongres BOVAG Rijscholen, dat plaats vindt op 3 december 2018 (reserveer die datum alvast in uw agenda!), wordt de DVDD-bijeenkomst (Denk vooruit. Denk digitaal.) gehouden. In deze populaire serie workshops staat steeds een thema centraal, met als kern het belang en de kracht van online marketing. De volgende sessie staat gepland op 20 november 2018. Meer over de inhoud van deze DVDD-bijeenkomst volgt per nieuwsbrief en is binnenkort te lezen in de agenda op mijnBOVAG

Nieuwsbrieven 

Het zijn slechts een paar voorbeelden van activiteiten die BOVAG het hele jaar door op de rol heeft staan en die we óók organiseren voor rijscholen. Doe er uw voordeel mee en houdt nieuwsbrieven en de agenda op mijnBOVAG in de gaten. En vergeet niet, u kunt altijd contact opnemen met de BOVAG-adviseurs Arthur van Engelen of Frans Bastiaansen voor een afspraak in uw bedrijf. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring