Meedoen aan de BOVAG-vakman app in 3 stappen

Laatste update 19 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Als ondernemer wilt u natuurlijk graag dat u medewerkers klantgerichtheid werken, goede verkoopvaardigheden hebben en onderling goed samenwerken. Daar zijn interessante trainingen en opleidingen voor, maar vaak lukt het niet om daar tijd en geld voor vrij te maken. Met de BOVAG Vakman Game gaat uw team aan de slag met leuke én leerzame opdrachten. Gewoon op de werkvloer en tijdens rustige momenten in de winkel.

Ondernemers die de game testten waren heel enthousiast over de resultaten, dus aarzel niet en ga aan de slag met de Vakman-app.
  1. Download nu de app in de App Store of de Google Play Store en meld u aan. Dit kan uiterlijk 28 oktober 2018. Deze app is gratis en exclusief voor BOVAG-leden.
  2. Ga vanaf 22 oktober aan de slag met de opdrachten in de Vakman-app en vergelijk de resultaten van uw team met die van collega-ondernemers.
  3. Verbeter de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en de samenwerking van en binnen uw team. De game loopt t/m 17 december. Tussentijds maakt u kans op een taart met uw team of uw team wordt de overall winnaar van de Vakman game! De winnaar wordt na 17 december bekend gemaakt. Dan is het spel afgelopen.
Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/vakmanapp.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring