Inschrijving Automotive Innovation Award 2019 sluit bijna

Laatste update 19 september 2018 Leestijd: 2 min

Bedrijven, startups en studententeams die producten of diensten ontwikkelen die mobiliteit schoner, slimmer, efficiënter en veiliger maken en willen meedingen naar de Automotive Innovation Award 2019 kunnen zich nog tot 1 oktober inschrijven.

Net zoals bij eerdere edities worden de aanmeldingen onderverdeeld in drie categorieën: Technology (productgeoriënteerde innovaties), Services (mobiliteitsoplossingen zoals apps, deelconcepten en data) en Challenging Concepts (ideeën die nog in de ontwikkelfase zitten). Tot nu toe zijn alle drie de categorieën vertegenwoordigd onder de inzendingen. Het aantal inschrijvers in de categorie Challenging Concepts mag nog iets omhoog. Studententeams worden met name uitgedaagd mee te doen.
 

Vakjury


Na 1 oktober worden alle innovaties door de vakjury, onder leiding van Jan Peter Balkenende, beoordeeld. Per categorie worden maximaal vijf innovaties genomineerd. Die mogen hun inzending medio december aan de jury presenteren middels een korte pitch. Hieruit worden de negen finalisten, drie per categorie, gekozen. Op 11 februari 2019 worden tijdens een feestelijke avond in het Louwman Museum in Den Haag de winnaars bekend gemaakt.

 

Innovatie stimuleren

 

Het doel van de Automotive Innovation Award, een initiatief van ANWB, RAI Vereniging, BOVAG, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger, is om een van de meest invloedrijke sectoren in Nederland bredere bekendheid te geven en innovatie te stimuleren.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring