Gaat u in de komende tien jaar uw bedrijf beëindigen of overdragen?

Laatste update 21 september 2018 Leestijd: 2 min

Dan is het belangrijk om bijtijds met de voorbereidingen te beginnen, want een goede bedrijfsoverdracht of -beëindiging duurt zo drie tot vijf jaar. BOVAG organiseert samen met Alfa Accountants de kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’. Daarin hoort u welke belangrijke fiscale en financiële zaken u moet regelen. In het najaar staan er nog twee sessies op de agenda: 17 oktober in Hoogeveen en 14 november in Gorinchem. Wees goed voorbereid en schrijf u snel in!

Theorie én praktijk komen aan bod tijdens de kennissessie. De ervaring leert dat keuzes over de toekomst van uw bedrijf financieel, fiscaal, juridisch en zeker ook emotioneel ingrijpend kunnen zijn. Naast de theorie is ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond: een aantal ondernemers zal hun ervaring met u delen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen.

Data & locaties

Wilt u goed voorbereid uw bedrijfsbeëindiging of -verkoop in gaan? Meld u dan aan voor een van de kennissessies in de kantoren van Alfa Accountants en Adviseurs:

  • 17 oktober - Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen, Jos van Aalderenlaan 1
  • 14 november - Alfa Accountants en Adviseurs in  Gorinchem, Stephensonweg 1

De avond start om 18.00 uur met soep en een broodje. Het inhoudelijke programma begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur met een borrel. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, dit is onderdeel van uw BOVAG-lidmaatschap.

Meld u direct aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring