Denkt u aan bedrijfsbeëindiging of -overdracht van uw fietsbedrijf?

Laatste update 28 september 2018 Leestijd: 2 min

Voor elke ondernemer komt ooit het onderwerp over stoppen of overdragen van uw onderneming aan de orde. Om dit op een goede en financieel aantrekkelijke manier te regelen, is vooral tijd nodig. En kennis. Daarom organiseert BOVAG, speciaal voor fietsbedrijven, een verhelderende kennissessie over dit onderwerp, te bezoeken op maandag 12 november in Eindhoven of op maandag 26 november in Zwolle.

In een avond laat accountant Daan Luijkx van H&L Accountants & Belastingadviseurs alle aspecten de revue passeren die bij een bedrijfsovername of -beëindiging naar voren komen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen. Luijkx is een kenner van de fietsmarkt en haar rechtsvormen (eenmanszaak en VOF) en heeft al veel fietsondernemers geholpen met financiële en fiscale vraagstukken.

Denkt u over stoppen of (familie)overname na, dan biedt deze avond een hoop waardevolle informatie. Bijvoorbeeld over tijdig beginnen met het traject. Een periode van drie tot vijf jaar is volgens Luijkx in dit kader heel gewoon, alleen al om de fiscale en financiële kant van de zaak te regelen. Nog naast de vaak emotionele overwegingen en de keuzes die er bij komen kijken. Luijkx adviseert bedrijven dan ook om bijtijds te beginnen en advies in te winnen. Er worden twee sessies georganiseerd: 

  • maandag 12 november, Van der Valk Eindhoven
  • maandag 26 november, Van der Valk Zwolle

Programma 

  • 18.30 uur Inloop met soep en een broodje 
  • 19.15 uur Welkom door BOVAG 
  • 19.30 uur Start programma met Daan Luijkx van H&L Accountants & Belastingadviseurs
  • 21.15 uur Vragen
  • 21.30 uur Afsluitende borrel
Wilt u meedoen met de kennissessie ‘Bedrijfsoverdracht- en beëindiging' speciaal voor fietsbedrijven? Meld u dan aan voor een van de volgende bijeenkomsten via onderstaande aanmeldknop.

Kosten

Voor deelname aan de sessie vragen wij een eigen bijdragen van €50,- per bedrijf (maximaal 2 personen per bedrijf). Na afloop van de bijeenkomst sturen wij hiervoor een factuur.

Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring