Congres BOVAG Caravan- en Camperbedrijven naar april

Laatste update 21 september 2018 Leestijd: 2 min

Het eerstvolgende jaarcongres van BOVAG-afdeling Caravan- en Camperbedrijven vindt begin april 2019 plaats. En dus niet in november, zoals u voorheen gewend was. De reden is dat BOVAG en uw afdeling volop bezig zijn met de toekomst.

Samen met leden, bestuurders, consumenten en andere relevante partijen inventariseert BOVAG momenteel de huidige en aanstaande trends, onder meer onder uw klanten, zodat we kunnen inschatten welke impact die hebben op de retailer en de branche. En we als retailer en brancheorganisatie kunnen voorsorteren. Het bestuur van afdeling Caravan- en Camperbedrijven is van mening dat het slimmer en effectiever is om pas een inhoudelijk congres te organiseren als de contouren van de nieuwe visie op de toekomst zich hebben afgetekend. We verwachten u als retailer in het voorjaar van 2019 daarin mee te kunnen nemen. 

Intussen zit de afdeling natuurlijk niet stil. Naast genoemde visieontwikkeling zijn we ook druk bezig met onze deelname op de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs (KCJ). BOVAG zal daar prominent aanwezig zijn om het BOVAG-keurmerk, de BOVAG-vakman en BOVAG-producten als de BOVAG Onderhoudsbeurt te promoten. We hopen u daar te ontmoeten.

Siewert Gorter (afdelingsvoorzitter) en Maarten Mastop (branchemanager)

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring