BOVAG-vakman vol in de aandacht op KCJ

Laatste update 19 september 2018 Leestijd: 3 min

Van 10 tot en met 14 oktober 2018 is BOVAG prominent aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht om het BOVAG caravan- en camperbedrijf op de kaart te zetten als dé vakman voor reparatie, onderhoud en schade aan een kampeermiddel. Met bovendien veel aandacht voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Komt u ook even buurten op het enige echte BOVAG Terras?

Op het BOVAG Terras in de beurshallen trekken de bekende knalgele caravan én de Mega Rebus de aandacht. We staan daarnaast met de BOVAG Pitstop op de NKC Camping (P2). Twee verschillende activiteiten, maar wel met hetzelfde doel: de bezoeker informeren over het belang van goed onderhoud, uitgevoerd door een vakman, het BOVAG-caravan- en camperbedrijf. Ook leggen we uit hoe belangrijk de BOVAG Onderhoudsbeurt is voor een veilige reis en een zorgeloze vakantie.
 

BOVAG Onderhoudsbeurt

 
Elke bezoeker maakt overigens kans op een BOVAG Onderhoudsbeurt voor camper, vouwwagen of caravan wanneer hij of zij de oplossing weet te vinden van de Mega Rebus die bij de gele BOVAG-caravan is te vinden. Naast de onderhoudsbeurt zijn er nog andere leuke prijzen te winnen, aangeboden door ACSI, Gimeg en Isabella: vijftig keer een abonnement op ACSI Freelife, vijf keer een Airfryer van Gimeg en vijf keer een Triplight van Isabella. Extra prijs van BOVAG is de vochtmeting. Deze geven wij drie keer weg. 
 
De BOVAG Pitstop op de pop-up camping van NKC (P2, Jaarbeurshallen) is elke ochtend tussen 08.00 en 11.00 uur geopend voor kampeerders die hun camper of caravan technisch willen laten checken door een BOVAG-kampeervakman. Ook is dit vanzelfsprekend het aangewezen adres voor technische vragen van consumenten. Dat de BOVAG Pitstop een schot in de roos is, blijkt keer op keer wanneer de pitstop campings aandoet, zoals onderstaand filmpje duidelijk laat zien:
  

Welkom

 
Bezoekt u de beurs of bent u daar aanwezig als standhouder? Kom dan tijdens de beurs naar het BOVAG Terras om van een goede kop koffie te genieten. Branchemanager Maarten Mastop is dagelijks aanwezig. Van 8.00 tot 11.00 uur bij de Pitstop, de rest van de dag op en rond het BOVAG Terras.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring