Flinke groei in aantal gebruikers BOVAG Laadklepkeurmerk

Laatste update 13 september 2018 Leestijd: 2 min

Het nieuwe BOVAG Laadklepkeurmerk levert enthousiaste reacties op van gebruikers. Dit blijkt volgens branchemanager Aad Verkade uit de eerste evaluatie van het begin dit jaar ingevoerde label. “Ook zien we een flinke groei in het aantal leden dat de overstap maakt”, aldus Verkade. 

Het nieuwe label werkt in praktijk sneller en efficiënter. Maar dat is nog niet alles: “De samenwerking met Aboma biedt de mogelijkheid om tot wel zestig andere modules te kiezen: van veegmachine tot heftruck. Dit biedt vanzelfsprekend veel kansen, iets wat onze leden nu al weten te waarderen”, ervaart de branchemanager. 

Laadklepkeursticker.png

Omdat BOVAG zelf eveneens heel tevreden is met de nieuwe werkwijze, is het nu tijd om het keuren van arbeidsmiddelen ook beschikbaar te maken voor andere branches, zoals Truckdealers die nog niet zijn overgestapt, Autodealers en Onafhankelijke Autobedrijven. Want binnen de zestig verschillende modules zijn voldoende keuzemogelijkheden die relevant kunnen zijn voor deze bedrijven. Meer weten over het BOVAG Laadklepkeurmerk of uw bedrijf hiervoor aanmelden? Bekijk dan het dossier over het laadklepkeurmerk op MijnBovag. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring