Vernieuwde Risico Inventarisatie en Evaluatie voor tank- en autowasbranche beschikbaar

Laatste update 16 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Heeft u de risico’s in uw bedrijf voldoende in kaart gebracht en maatregelen genomen om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken? Met een RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) brengt u de veiligheidsrisico’s binnen uw bedrijf in kaart. Het opstellen van een RI&E is bovendien verplicht voor alle bedrijven met personeel in dienst.

De RI&E voor de tank- en autowasbranche zijn vernieuwd en beschikbaar op de website van SFTW. Hiervoor is gebruik gemaakt van input uit de sector, waardoor deze nog beter aansluiten bij de praktijk. Zo zijn bepaalde vragen die niet meer relevant zijn geschrapt, terwijl andere onderwerpen juist zijn toegevoegd of verduidelijkt.

Arbocatalogus

Een Arbocatalogus is een oplossingenboek voor veel voorkomende risico’s, maar ook een overzicht van de verschillende trainingen die worden gegeven en inzichten van collega-ondernemers op verschillende onderdelen van veilig en gezond werken.

Vragen

Heeft u vragen over het opstellen van een RI&E? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via ledenadvies@bovag.nl of 030 – 65 95 300.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring