Fietsondernemers enthousiast over BOVAG-vakman app

Laatste update 19 oktober 2018 Leestijd: 2 min

De BOVAG-vakman app voor BOVAG-fietsbedrijven is gestart. Via de app krijgen deelnemende bedrijven acht weken lang allerlei opdrachten om het teamgevoel te versterken en de vakkennis van alle medewerkers te vergroten. Een aanrader, zo blijkt ook uit een korte navraag bij twee deelnemende fietsbedrijven.

De eerste games zijn gespeeld. Met plezier. “Wij zitten er vol in”, aldus Wim Kruijswijk van Kruijswijk Tweewielers in Castricum. Ook Henk Smit van Van Wijk Fietsen in Veenendaal meldt dat er enthousiast wordt meegespeeld door zijn team.

Overtuigd

 “Ik las over de app en was eigenlijk meteen overtuigd. Ik zag hier wel een mogelijkheid in om het team nog verder te versterken. Jezelf helpen als team en je kennis te vergroten. Door samen aan iets te werken, verstevig je immers de onderlinge band. Wat mij nu al opvalt, is dat het voor alle deelnemers makkelijker is om met elkaar in gesprek te raken. Iedereen helpt elkaar voor het beste resultaat en dat is mooi om te zien”, aldus Smit.
 
Bij Kruijswijk Tweewielers is een zelfde beeld te zien. “In het begin kwam het wat moeilijk op gang, maar nu de eerste game is gespeeld, is iedereen er druk mee bezig. We zitten eigenlijk te wachten op de volgende missie. Het spelkarakter maakt het leuk en als je tijdens werktijd even je mobiel kunt pakken om te spelen, dan is dat een prettige onderbreking. Even met elkaar sparren, elkaar helpen. Het versterkt het teamgevoel echt. Zeker toen we een doos Celebrations kregen als stimulans. Dat werd gewaardeerd. Als het gaat over teambuilding en meer beleving in de winkel creëren, dan is de app zeker een prima initiatief”, zegt Kruijswijk.

Meld u aan voor 28 oktober!

De BOVAG-vakman app is nog tot 28 oktober te downloaden via de App Store of Google Play Store. De game loopt tot 17 december. Kijk voor meer informatie op de BOVAG-vakman app-pagina

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring