5 redenen om mee te doen met de Vakman Game

Laatste update 05 oktober 2018 Leestijd: 3 min

Dé competitie in de fietsbranche barst los in oktober. Dan kunnen fietsbedrijven meedoen met de Vakman Game. In deze app draait het om het verbeteren van de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en de samenwerking binnen uw team. Daarnaast is de game vooral ook fun: want wie van de deelnemers wordt winnaar van de Vakman Game-beker 2018? Bent u er al klaar voor? Hieronder leest u vijf redenen om mee te doen.

  1. Haal meer uit uw team: tijdens de Vakman Game krijgt uw team acht weken lang via de app steeds opdrachten om samen uit te voeren. Denk aan samen verkoopdoelen stellen en deze plannen uitvoeren, het invullen van een quiz over verschillende klanttypen of een wedstrijd wie het snelst een band kan wisselen of het best klanten kan verrassen. De opdrachten in de app stimuleren medewerkers om klantgerichter te werken, verbeteren de verkoopvaardigheden én de samenwerking tussen verkoop en werkplaats krijgt een ‘boost’.
  2. Meer rendement in uw bedrijf: van elke opdracht wordt uw winkel beter. De pilotgroep met zestien fietsbedrijven die de game heeft getest in het voorjaar was enthousiast. Wat bleek bijvoorbeeld, door het stellen van doelen tijdens de opdrachten nam de verkoop met gemiddeld 42 procent toe. 
  3. Meedoen is fun: de app zit vol competitieve elementen die leuk zijn om te doen, maar ook het fanatisme van het team stimuleren. U gaat automatisch de competitie aan met alle deelnemende fietsbedrijven, maar u kunt ook een bedrijf uit de buurt uit te dagen om tegen elkaar te spelen.
  4. Kwartier tijd per week: de app bijhouden kost weinig tijd. Daarnaast voert het personeel opdrachten uit, dit kost ongeveer dertig minuten per week. Deze opdrachten kunnen medewerkers tijdens hun reguliere werkzaamheden uitvoeren, gewoon op de werkvloer.
  5. Gratis: meedoen is exclusief voor BOVAG-fietsbedrijven en kost u niets!

Meedoen

U kunt de Vakman Game downloaden op maandag 8 oktober. Stuur nu al een Whatsapp-bericht met ‘vakman AAN’ naar (06) 13 86 33 20. Dan krijgt u automatisch bericht zodra de game beschikbaar is in de App Store en Google Play Store. Vraag uw medewerkers dit ook te doen. U kunt ook deze afbeelding naar ze doorsturen. Dan kunt u op 8 oktober gelijk vlammend van start! Hier leest u welke stappen u moet nemen om mee te doen.

Alle informatie over de Vakman Game vindt u ook op mijn.bovag.nl/vakmanapp.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring