‘Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan’

Laatste update 09 november 2018 Leestijd: 3 min

Kent u deze of de vele andere prikkelende uitspraken van OMDENKEN? Deze club is vooral bekend van social media en bracht onder andere de boeken uit: ‘Ja-maar, wat als het lukt’ en ‘Ik ben oké, jij bent een SUKKEL’. Op het gezamenlijke congres voor rijscholen, scooter-, motor- en aanhangwagenbedrijven krijgt u een lesje omdenken voorgeschoteld. Aan de hand van hilarische voorbeelden hoort u wat omdenken is en hoe fascinerend ons brein werkt. Meld u snel aan voor het congres op 3 december in Fort Voordorp in Groenekan!

Ondernemerschap én de drive om de beste te willen zijn in hun vak. En dat is anno 2018 gemakkelijker gezegd als gedaan. Wat kunt u zelf doen om succesvol te (blijven) ondernemen en hoe kan het BOVAG-netwerk u daarbij helpen? Daarover gaat het jaarcongres dat BOVAG organiseert op 3 december. Die dag gaan rijschoolhouders, aanhangwagenbedrijven en scooter- en motorbedrijven samen op reis naar morgen. Met elkaar, omdat de uitdagingen waar verschillende ondernemers voor staan deels hetzelfde is en er een hoop van elkaar valt te leren. Natuurlijk is er naast een gezamenlijk programma, ook een afdelingsspecifiek gedeelte.

Luchtige afsluiting

Het congresprogramma zit boordevol informatie en belangrijke zaken, daarom sluiten we onze reis luchtig en leuk af met OMDENKEN. Naast grappig, ook een leerzame afsluiter waarbij al snel duidelijk wordt dat omdenken nog knap lastig is. Op de een of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Maar door op een andere manier naar te kijken, komt u ook tot nieuwe inzichten en ideeën voor uw bedrijf. Laat u dus uitdagen op het congres!
 

Programma en aanmelden

Het jaarcongres op 3 december is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden en écht een aanrader. De dag start om 13.30 uur in Fort Voordorp in Groenekan, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt omstreeks 18.00 uur met een borrel en diner. Meer weten over het programma? Ga dan naar mijn.bovag.nl/bovagjaarcongres2018.

Klik hier om direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring