Onderzoek: doe mee en maak de branche gezonder en veiliger

Laatste update 09 november 2018 Leestijd: 2 min

Werkgevers en vakbonden in sector tankstations en wasbedrijven werken samen om instrumenten te bieden voor gezonde en veilige werkomstandigheden. Dat doen ze in het Sociaal Fonds (SFTW) en opleidings- en ontwikkelingsfonds (OOTW). Ze ontwikkelen instrumenten zoals de branche RI&E, Arbocatalogus, via het branchepaspoort en de website ‘Dat geeft energie.nl’. Aan welke hulpmiddelen op het gebied van gezondheid en veiligheid heeft u behoefte? Laat het weten in de enquête! Invullen kost u ongeveer vijf à tien minuten.

Op basis van de uitkomsten uit het onderzoek bepaalt SFTW welke praktische hulpmiddelen verder ontwikkeld worden. Hulpmiddelen voor u en uw medewerkers, om de branche gezonder, veiliger en plezieriger te maken. Belangrijk dus! En als u meedoet, maakt u kans op één van de twintig cadeaubonnen van vijftig euro. Het staat u vrij om de enquête ook door te sturen naar uw medewerkers.

Met het oog op de privacy is het onderzoek uitbesteed aan Bureau KLB. Deze gebruikt uw persoonlijke gegevens alleen voor aangegeven doeleinden en verwijdert deze na afloop van het onderzoek. Heeft u vragen over de enquête? Mail dan naar info@bureauklb.nl.

Klik hier om aan het onderzoek deel te nemen
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring