OBS over op prijsdifferentiatie voor viaBOVAG

Laatste update 06 november 2018 Leestijd: 2 min

Het voorraadmanagementsysteem (VMS) van RDC, OBS, is per direct geschikt voor prijsdifferentiatie. Dit betekent dat u als adverteerder voor elke occasion per occasionsite kunt kiezen voor verschillende prijzen en (garantie)pakketten. Eerder boden Autosoft en Autotelex de mogelijkheid al aan. Wheelerdelta volgt zeer binnenkort.

Prijsdifferentiatie is een wens van viaBOVAG omdat op deze occasionsite inclusief BOVAG-garantie wordt geadverteerd. Op andere occasionsites kan dezelfde auto mogelijk zonder deze garantie wordt aangeboden om op prijs te concurreren met aanbieders die eveneens zonder garantie of afleverpakketten adverteren.
 
Met Adverteren op Maat in OBS kunt u als BOVAG-lid vanaf nu garanties in afleverpakketten opnemen, eventuele meerkosten van een garantie specifiek aan de garantie toewijzen en de BOVAG 40 Puntencheck en de BOVAG Afleverbeurt opnemen in een afleverpakket en eventuele meerkosten hiervoor aangeven. 

Actie

Dankzij de nieuwe functie kunt u dus per site bepalen welke prijs en welke afleverpakketten u aanbiedt. Wilt u ook instappen in viaBOVAG? Meld u dan snel aan om nog te profiteren van een aantal maanden gratis adverteren op viaBOVAG. Klik hier voor meer informatie over de actie en de kracht van adverteren op viaBOVAG.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring