Met korting naar het Nationaal Tankstation Congres

Laatste update 09 november 2018 Leestijd: 1 min

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt het Nationaal Tankstation Congres gehouden. Op 21 november staat dit jaar de vraag centraal: ‘Wat wordt dé brandstofmix van morgen?’. BOVAG-leden krijgen dertig procent korting op dit congres.

Een van de sprekers op dit congres is Rogier Kuin, manager Public Affairs bij BOVAG. Een dag later zijn Frank Vekemans (vicevoorzitter BOVAG Autowasbedrijven) en Erik Stern (Branchemanager BOVAG Tankstations en Autowasbedrijven) panelleden tijdens het CarwashForum. De vakbeurs zelf is gratis toegankelijk voor medewerkers uit onder andere de tank- en carwashbranche.

Kortingscode

Het Nationaal Tankstation Congres wordt gehouden op 21 en 22 november 2018 in de Expo Houten, Meidoornkade 24 in Houten. Gaat u er naar toe en wilt u gebruik maken van de dertig procent korting voor BOVAG-leden, vul dan bij uw registratie op de website van de Tankstation & Carwash Vakbeurs de actiecode TVB18BOV30 in. U vindt het registratieformulier hier. Wilt u meer weten over het programma tijdens beurs en congres, kijk dan hier op de website van de organisatie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring