Let op: inschrijftermijn WinterWasWeken sluit 26 november

Laatste update 16 november 2018 Leestijd: 2 min

Laatste kans: wilt u uw klanten deze winter iets extra’s bieden of juist extra klanten trekken, geef uw bedrijf dan uiterlijk 26 november 2018 op voor de BOVAG WinterWasWeken van januari 2019. Het succes van vorig jaar, waarbij maar liefst 65.304 consumenten hun actiecode invulden op www.winterwasweken.nl, zegt genoeg over de populariteit van de actie.

Ondertussen zijn er voldoende aanmeldingen binnen om de actie daadwerkelijk door te laten gaan. Reageer dus snel mocht u uw bedrijf nog niet hebben opgegeven. Op 26 november sluit de termijn definitief. Aanmelden kan via onderstaande button.
 
Na inschrijving ontvangt u de kanskaarten met actiecode en de nodige promotiematerialen, inclusief een persbericht om de lokale media te laten weten dat uw bedrijf meedoet aan de BOVAG WinterWasWeken. In het persbericht wordt onder andere aandacht geschonken aan het fantastische prijzenpakket waar consumenten kans op maken na het online invullen van hun actiecode.
 
Hoofdprijs is een cheque van € 10.000,- voor een occasion die de winnaar zelf kan uitzoeken op onze eigen occasionsite, viaBOVAG.nl. Daarnaast geven we een reis weg voor twee personen naar Thailand, ter waarde van € 2.800,- en talloze andere mooie prijzen, zoals weekendjes weg, TomTom navigatieapparatuur, rolkoffers, draadloze luidsprekers, slipcursussen etc.
 

Campagne


Om nog meer consumenten te trekken, voert BOVAG tijdens de WinterWasWeken een mediacampagne om de noodzaak van autowassen en -poetsen in de winter voor het voetlicht te brengen. Hierin worden consumenten opgeroepen om hun auto schoon te laten maken bij een van de deelnemende autowas- en poetsbedrijven. De campagne wordt ondermeer gepromoot met een social media-campagne en een landelijke radiocampagne op grote lokale en online zenders.

Klik hier om u aan te melden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring