Haak ook in op winterbandencampagne

Laatste update 19 november 2018 Leestijd: 2 min

Wie de weersvoorspellingen bijhoudt, ziet de temperaturen dalen: tijd voor winterbanden en tijd om uw klanten aan de bandenwissel te herinneren. Maar ook een periode om mensen bewust te maken van de extra veiligheid van deze banden. Daarom staat de campagne ‘Kies de beste band’ in het teken van winterbanden.

Wie winterbanden heeft, kan ze het beste nu laten monteren. Ook is dit de ideale tijd om automobilisten die nog geen winterbanden hebben te informeren over de extra veiligheid die winterbanden bieden en de mogelijke verplichtingen in het buitenland. Vandaar de publiciteitscampagne van de website ‘Kies de beste band’.
 
Ook u kunt van deze promotiecampagne gebruik maken, bijvoorbeeld door uw bedrijf als deskundig (winter)bandenadviseur te promoten. Om de campagne te ondersteunen, onder andere via uw eigen social media-kanalen, zijn promotiematerialen beschikbaar, zoals banners, afbeeldingen en animaties en zelfs posters waarop u uw eigen bedrijfsnaam/-logo kunt afdrukken.
 
Om de campagne extra interessant te maken voor consumenten is op de website een quiz te vinden. Met de juiste winterbandenkennis maken deelnemers kans op een van de drie te winnen winterbandensets. Verwijs uw klanten daarom vooral naar kiesdebesteband.nl en haak in op de campagne.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring