BOVAG liet bezoekers virtueel zandhappen tijdens de Red Bull Knock Out

Laatste update 16 november 2018 Leestijd: 1 min

Duizend motorcrossers stonden op 10 november aan de start van de Red Bull Knock Out op het strand van Scheveningen. Tijdens deze zwaarste strandrace ter wereld was BOVAG aanwezig als servicepartner. BOVAG stak alle deelnemers de helpende hand toe en in de speciale studio konden bezoekers op de foto, compleet met crossmotor en zijspan. Er waren in totaal 60.000 toeschouwers op de boulevard en pier.

De motorcrossers legden een parcours af van 4,5 kilometer tussen de pier en de haven. Professionals probeerden zich een weg te banen door de mêlee van amateurs die al gauw vastliepen op de loodzware hindernissen. In de BOVAG Pit Lane konden de motorcrossers tanken en werden kleine reparaties uitgevoerd, terwijl BOVAG-serviceauto’s op de baan gestrande coureurs ophaalden. 427 van de gestarte duizend deelnemers haalden de finish na twee heats van in totaal drie uur.

Toeschouwers konden op de boulevard ook zelf virtueel te zandhappen in de fotostudio van BOVAG. Gedurende de hele dag werden 730 foto’s gemaakt, die op social media werden gedeeld met #ZANDHAPPEN.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring