5 redenen om naar de workshop Denk vooruit. Denk digitaal. te komen op 20 november

Laatste update 08 november 2018 Leestijd: 2 min

Hoe zet u uw online communicatiekanalen in zodat u nieuwe klanten werft en uw huidige klanten behoudt? ‘Koester uw klant’ is het thema van de nieuwste workshop van Denk vooruit. Denk digitaal. op dinsdagmiddag 20 november. Heeft u zich nog niet aangemeld? We geven u vijf redenen waarom u de workshop in het BOVAGhuis in Bunnik niet mag missen.

  1. Hoor welke stappen PepsiCo heeft gezet op het gebied van digitalisering: Hoofdspreker Charlotte Zelders, Head of Digital Acceleration bij PepsiCo (fabrikant van merken zoals Pepsi, Lay’s en 7Up), vertelt welke stappen zij heeft genomen bij de digitaliseringsslag van het bedrijf en hoe zij hun klanten koesteren.
  2. Doe inspiratie op over hoe u uw medewerkers meeneemt in veranderingen: Charlotte Zelders vertelt wat PepsiCo heeft gedaan om het personeel mee te nemen in de digitalisering van het bedrijf. Ook zijn ze dit jaar weer gecertificeerd tot Top Employer Nederland 2018, en horen ze tot de best scorende werkgevers van Nederland. Hoe krijgen ze dat voor elkaar?
  3. Krijg antwoord op vragen over e-mailmarketing: wat moet je juist wel of niet doen in een nieuwsbrief of mailing? En hoe verhoog je de conversie uit e-mail? Mark van Eijnden en Mitch van Maurik van RDC vertellen het u op 20 november.
  4. Kom meer te weten over online reputatiemanagement: Simon Sleger en Marieke Klauwers van Coosto laten u zien hoe u weet of er op social media over u wordt gesproken. En hoe u om kunt gaan met vragen of negatieve recensies op social media. 
  5. Netwerk met gelijkgestemde ondernemers: u ontmoet BOVAG-ondernemers die net als u werken aan hun online marketingstrategie. Tijdens de inloop, pauze en de afsluitende borrel is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen om zo inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen.
Meld u direct aan voor de workshop

Klik hier voor het gehele programma
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring