Praat bij met collega-ondernemers tijdens de leden-bezoeken-ledendag

Laatste update 25 mei 2018 Leestijd: 3 min

Naast dat BOVAG op 7 juni een leuk en leerzaam programma voor u in petto heeft is er ook genoeg ruimte om bij te praten met collega-ondernemers tijdens de lunch en de barbecue.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Al bijna 80 collega's hebben aangegeven bij deze dag aanwezig te zijn.

Aanmelden

Praktische informatie

Wat: Leden-bezoeken-ledendag BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven
Waar: Begin en einde in het BOVAGhuis in Bunnik
Wanneer: 7 juni 2018
Kosten: Gratis voor BOVAG-leden

Programma

Ontvangst met lunch | 12.00 - 13.00 uur

Inhoudelijk programma | 13.00 – 14.00 uur

Verschillende onderwerpen passeren de revue, waaronder:
  • Nationale Autowasdag 30 juni staat in het teken van de Nationale Autowasdag. Traditiegetrouw wordt deze dag gepland rond een ludiek thema. Dit jaar zetten BOVAG en ondernemers zich in voor een goed doel, namelijk Villa Pardoes! Ook deelnemen en alvast een spandoek ontvangen? Kom dan naar de Leden-bezoeken-ledendag en ontmoet daar Pardoes.
  • AVG – privacytool Iedere ondernemer moet vanaf 25 mei 2018 aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Een fl inke klus om uw bedrijf voor deze nieuwe Europese wet klaar te stomen. Tijdens de Leden-bezoeken-ledendag praat een jurist van BOVAG u bij over de veranderingen en de consequenties. Daarnaast biedt BOVAG leden een tool aan die tijd én geld bespaart.

On route | 14.00 – 17.00 uur

  • Op bezoek bij Shell de Wetering - Een bedrijf wat in 2016 gedwongen werd om keuzes te maken. Johan Teunissen neemt ons mee in zijn verhaal en natuurlijk volgt er een rondleiding waar beleving een van de sleutelwoorden is.
  • Workshop van Maarten Wessels - Ook in de wasstraat en bij een poetsbedrijf maakt gastvrijheid, klantbeleving en marketing het verschil tussen een trouwe en eenmalige klant. Maarten Wessels is expert op dit gebied en geeft tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Daan Noordeloos, Transavia | 17.00 – 18.00 uur

De manager Marketing & Klantstrategie bij Transavia neemt u mee in de klantstrategie van de vliegmaatschappij. Een inspirerend voorbeeld van extreme klantgerichtheid, gebaseerd op de bepalende momenten uit de klantreis.

Borrel & BBQ | 18.00 – 20.00 uur

De dag sluiten we af met een gezellige barbecue bij BOVAG.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring