BOVAG verwelkomt autogroothandelaren als nieuwe leden

Laatste update 15 mei 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens een speciale bijeenkomst op 15 mei is de oprichting van de sectie Autogroothandel binnen BOVAG beklonken. Onder de vleugels van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven gaat BOVAG de belangen van de groothandelaren behartigen richting overheidsinstanties en andere belangenorganisaties en wordt ondersteuning geboden op onder andere juridisch vlak en communicatie.

De eerste potentiële leden hebben op 15 mei in Bunnik al kennis kunnen maken met de werkorganisatie van BOVAG. Gerard ten Buuren, voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, ziet de groothandelaren als een belangrijke toevoeging aan het ledenbestand: "De groothandel heeft een prominente rol in de keten en vele BOVAG-leden doen er zaken mee. Het is voor alle partijen van groot belang dat processen geborgd zijn, kennis wordt gedeeld en dat er centrale aanspreekpunten zijn. We zijn dan ook blij dat de eerste verkennende gesprekken met enkele vertegenwoordigers uit de branche positief zijn verlopen en we gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat autogroothandelaren thuis horen bij BOVAG. De komende periode gaan we aan de slag met de concrete invulling van de wensen."


Foto: leden van het verenigingsbestuur en medewerkers van de werkorganisatie van BOVAG proosten met autogroothandelaren op de oprichting van de nieuwe sectie.

Van links naar rechts: Jos Nijland, Peter de Rooy, Timon Rutte, Gerard ten Buuren, Peter Niesink, Hans Joosten, George Seitzinger, Derk de Haas, Sander de Jong, Bertho Eckhardt, Emiel de Bekker, Fred Hoogewoning, Johan Meure, Willem Beukenkamp en Francien van der Wal.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring