BOVAG partner Promotor Mega MotorTreffen

Laatste update 16 mei 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG is als partner en sponsor verbonden aan het Promotor evenement Mega MotorTreffen in Vijfhuizen. Dat vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. In het Pinksterweekend van 20 en 21 mei is elke motorliefhebber welkom in Vijfhuizen.

BOVAG ondersteunt het initiatief van het Promotor MotorTreffen. Het evenement is een mooie promotie voor motorrijden en brengt motorrijders samen. Er is een flink aantal BOVAG motordealers aanwezig op de motormarkt, met een grote voorraad aan motoren en accessoires. Zij kunnen met hun vakmanschap en jarenlange kennis van motoren, onderdelen en onderhoud de juiste adviezen geven aan motorrijders en ervoor zorgen dat zij hun hobby nog beter kunnen uitoefenen. BOVAG zelf is niet aanwezig, maar zal door middel van onder andere een tent, vlaggen en de welbekende BOVAG-boog toch het gezicht laten zien. Op die manier wil BOVAG motorrijders graag laten zien dat het ook relevant is binnen de motor- en scooterbranche en dat zij voor betrouwbaar advies een BOVAG-dealer kunnen bezoeken.

Motorrijders en hun motoren staan centraal op het Promotor Mega MotorTreffen. Bezoekers kunnen met hun motor het hele terrein over en verschillende activiteiten bezoeken. Zo kunnen bezoekers ook dit jaar gratis proefritten maken op de nieuwste motormodellen en koopjesjagen op de motormarkt. Daarnaast kunnen zij uitgebreid eten op het Foodtruck Festival en wordt er op zondag op grote schermen naar de MotoGP van Le Mans gekeken.

Voor de laatste informatie en toegangskaarten, bezoek de site van Promotor.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring