5x hier is BOVAG Dutch Car Restorers voor u mee bezig

Laatste update 18 mei 2018 Leestijd: 2 min

Dutch Car Restorers is sinds begin dit jaar een afdeling binnen BOVAG. Het bestuur en het secretariaat van de kersverse BOVAG-afdeling zit sinds die tijd zeker niet stil. Lees hieronder waar ze zoal voor u mee bezig zijn.

  1. Lidmaatschapseisen | Sinds de oprichting van de afdeling werkt het afdelingsbestuur aan nieuwe lidmaatschapseisen. Met deze eisen wil BOVAG zorgen dat enkel bedrijven die zich onderscheiden met hun vakmanschap en klantvriendelijkheid lid zijn van DCR. Verwachting is dat de nieuwe lidmaatschapseisen voor de zomer klaar zijn.
  2. Algemene Voorwaarden | Op dit moment kunnen DCR-leden gebruik maken van de algemene voorwaarden van BOVAG Revisiebedrijven. Op termijn komen er DCR-specifieke algemene voorwaarden. Dat is een langdurig en zorgvuldig proces waar BOVAG nu al mee bezig is. Daarbij kijkt BOVAG goed naar de dagelijkse praktijk van de leden en denken BOVAG-juristen goed na over hoe dit goed te vertalen in algemene voorwaarden.
  3. Nieuwe website | Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe publiekswebsite. Het doel is om nog voor de zomer live te gaan. We houden u hiervan op de hoogte via de nieuwsbrief. 
  4. InterClassics 2019 | Ook op InterClassics 2019 zal BOVAG DCR weer prominent aanwezig zijn met als doel om het vakmanschap en de kwaliteit van DCR-leden aan het publiek te laten zien. Er zijn inmiddels gesprekken geweest met de beursorganisatie en er wordt gekeken of we de samenwerking kunnen uitbreiden.
  5. RDW | BOVAG heeft een sterke lobby bij de RDW. Dat is ook verteld tijdens de oprichtingsvergadering op 11 januari 2018. BOVAG praat nu met de RDW over de toekomst en op welke manier beide partijen elkaar hierin kunnen ondersteunen en versterken. Denk bijvoorbeeld over zaken die (gaan) spelen op milieugebied. Input hiervoor kan gemaild worden naar dcr@bovag.nl.  
Meer weten over BOVAG Dutch Car Restorers? Lees hieronder het dossier.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring