Toegang technische informatie: hoe gaat het met de pilot EuroDFT?

Laatste update 23 maart 2018 Leestijd: 3 min

Toegang tot technische informatie wordt steeds belangrijker voor onafhankelijke autobedrijven. Daarom onderzoekt BOVAG het gebruik van EuroDFT: een Duitse pass thru-oplossing, die toegang biedt tot de websites van elf autofabrikanten. Vijf autobedrijven testen momenteel of dit systeem geschikt is voor Nederlandse autobedrijven, onder begeleiding van BOVAG. Tijdens zes regiobijeenkomsten hoort u hoe het ervoor staat met de pilot én de BOVAG-lobby voor toegang tot technische voertuiginformatie. Belangrijke informatie voor de toekomst van uw bedrijf! Komt u ook?

Het is voor autobedrijven noodzakelijk om met de toegang tot technische informatie aan de slag te gaan, benadrukt branchemanager Hans Joosten. “Omdat de complexiteit van nieuwe auto’s zo toeneemt en het aandeel van deze auto’s in je werkplaats groeit, komt er een steeds grotere kloof tussen de kennis in je bedrijf en de kennis die nodig is om deze auto’s te repareren. Denk na over hoe je aan technische informatie komt, anders kun je je klant binnenkort niet meer bedienen of wordt het te duur op de manier waarop je het nu hebt opgelost. Ga je bijvoorbeeld zelf investeren in de kennis en equipment? Ga je samenwerken met collega-ondernemers in de buurt? Of ga je commerciële hulp inschakelen?” Kom naar de regiobijeenkomsten om meer over dit onderwerp te horen!

Weten wat er nog meer op het programma staat? Klik dan hier

Data & locaties

BOVAG is op de volgende data bij u in de buurt:

  • 12 april - Van der Valk, Assen
  • 18 april - La Place, Bergen op Zoom
  • 19 april - Van der Valk, Nieuwerkerk aan den IJssel
  • 23 april - Van der Valk, Apeldoorn
  • 24 april - Van der Valk, Oostzaan
  • 25 april - Van der Valk, Eindhoven

U wordt tijdens de regiobijeenkomsten om 17.30 uur ontvangen met een warm buffet. Als u liever thuis eet, kunt u om 18.30 aanschuiven voor een kopje koffie of thee. Het programma start vervolgens om 19.00 en omstreeks 21.30 uur wordt de avond afgesloten met een gezellige borrel.

Meld u direct aan

Bekijk het gehele programma

Voorproefje: lees alvast over de pilot EuroDFT en de eerste ervaringen van de deelnemers

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring