BOVAG Rijscholen verwelkomt vijf nieuwe bestuursleden

Laatste update 09 maart 2018 Leestijd: 3 min

De afdeling BOVAG Rijscholen is vijf nieuwe bestuursleden rijker. Zij zijn benoemd tijdens de Algemene Ledenvergadering op 8 maart en nemen het stokje over van de vier bestuurders wiens termijnen zijn verlopen. Het rijscholenbestuur is nu weer op volle sterkte.

De afgelopen maanden zijn er volop gesprekken gevoerd tussen de afdeling en de kandidaten die op de bestuursvacatures hadden gereageerd. Hier is de tijd voor genomen om te zorgen dat er een sterk nieuw bestuur werd gevormd, waarin de verschillende soorten en groottes rijscholen goed zijn vertegenwoordigd. Tijdens de ALV zijn vijf kandidaten voorgedragen, die door de ALV zijn benoemd.

De nieuwe bestuursleden zijn:
  • Christian van Langen van Verkeersschool Kennedy (Amsterdam)
  • Gertjan Nederveen van Nederveen Opleidingen en Trainingen (Hardinxveld-Giessendam)
  • Kitty Pompert van Autorijschool Pompert (Eindhoven)
  • Pieter Roordink van Rijschool Roordink (Nijkerk)
  • Tijs Soethof van Verkeersschool de Groen (Roosendaal)
Voorzitter Frank Hoornenborg en bestuurslid Lex Wierks blijven nog een termijn in het bestuur.


Foto (van links naar rechts): Gertjan Nederveen, Frank Hoornenborg (voorzitter), Pieter Roordink, Christa Grootveld (branchemanager BOVAG Rijscholen), Tijs Soethof, Christian van Langen, Christa Huissoon (secretaresse BOVAG Rijscholen) en Lex Wierks. Kitty Pompert ontbreekt op de foto.

Afscheid en benoeming
Van vier bestuursleden is tijdens de ALV afscheid genomen. Ruud Bindels, Frank Osseforth, Bep van der Linden en Arno Smits zijn met een groot applaus heel hartelijk bedankt voor hun inzet bij BOVAG in de afgelopen jaren. Arthur van der Zwan had al afscheid genomen als bestuurslid tijdens de vergadering in december 2017. Ruud Bindels is vanwege zijn jarenlange inzet voor BOVAG benoemd tot lid van verdienste.


Foto (van links naar rechts): Arno Smits, Ruud Bindels, Bep van der Linden en Frank Osseforth

Kandidaten BOVAG Ledenraad

Ruud Bindels en Bep van der Linden hebben zich kandidaat gesteld voor de ledenraad. Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de leden ingestemd met hun voordracht voor de BOVAG Ledenraad.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring