Zelftoets voor leden BOVAG Ruitschadeherstel komt eraan

Laatste update 13 juni 2018 Leestijd: 2 min

Alle leden van de sectie BOVAG Ruitschadeherstelbedrijven ontvangen binnenkort per mail informatie over de zogenoemde self assessment-tool. Hiermee kunnen de leden toetsen of ze voldoen aan de lidmaatschapseisen van BOVAG en aan de ‘Kwaliteitsnorm BOVAG Erkend Ruitschadeherstel’.

BOVAG biedt de tool online aan zodat leden de toetsing kunnen doorlopen op een moment dat het hen uitkomt. Het programma bestaat uit vragen voor de ondernemer en in een aantal gevallen vraagt de tool documenten te uploaden als ondersteuning van de antwoorden. De online self assessment is een gedegen voorbereiding op de fysieke audit die volgt op deze online toetsing.  

Kwaliteitsnorm BOVAG Erkend Ruitschadeherstel 

Alle leden van BOVAG Ruitschadeherstelbedrijven moeten voldoen aan de Kwaliteitsnorm BOVAG Erkend Ruitschadeherstel. Deze normering bestaat uit vijf onderdelen: de BOVAG Algemene lidmaatschapseisen, de afdelingsspecifieke lidmaatschapseisen BOVAG sectie Ruitschadeherstel, de uitrustings- & gereedschapseisen, de vakkennis- & vakvaardigheidseisen en de kwaliteitsborgingseisen. Ze zijn te vinden in het handboek. De self assessment-tool helpt leden om aan alle onderdelen te voldoen.  

Handboek 

Meer informatie over de sectie Ruitschadeherstel van BOVAG Schadeherstelbedrijven is te vinden in het dossier. Daar is ook het handboek Lidmaatschap- en certificeringseisen BOVAG Ruitschadeherstel te vinden. Hierin staan alle (lidmaatschaps)eisen waar bedrijven aan moeten voldoen op een rij.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring