Leerzame regiobijeenkomst BOVAG Verhuur- en deelautobedrijven

Laatste update 15 juni 2018 Leestijd: 2 min

De regiobijeenkomst van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven vond op woensdag 13 juni plaats in het BOVAGhuis te Bunnik. De sfeer was goed en er ontstonden veel inhoudelijke discussies. De avond werd afgesloten in de inpandige bruine kroeg.

Gastheer Gert-Jan Janssen wist in samenwerking met afdelingsvoorzitter Wim Slagter door de juiste vragen te stellen goede inhoudelijke discussies op gang te brengen. De leden werden bijgepraat over de actualiteiten binnen de branche, zoals criminaliteitsbeheersing, de branche in cijfers, de verzekerbaarheid van het wagenpark en platformen met connected cars. Daarnaast ontvingen de leden de Handreiking voor verantwoorde Autoverhuur, met daarin richtlijnen voor verantwoorde en veilige autoverhuur.

Download de handreiking hier.

Privacywet

De regiobijeenkomst werd afgesloten met een presentatie van Bovemij-jurist Leonie van den Akker, waarbij zij door middel van praktische voorbeelden uit de verhuurbranche uitleg gaf over de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zij vertelde bijvoorbeeld dat ondernemers veiliginternetten.nl kunnen gebruiken om eenvoudig een privacyverklaring op te stellen voor hun website.

Na afloop van de regiobijeenkomst praatten de leden gezellig met elkaar bij, onder het genot van een hapje en een drankje in café Noord-Brabant in het BOVAGhuis.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring